🎈 Mida kinkida 1- kuni 3-aastasele väikelapsele?

Meil on teie jaoks valik kingitusi, mis on spetsiaalselt välja töötatud väikelaste ohutuks ja mitmekülgseks arenguks.

🧩 Kvaliteetsed tugevad pusled, mille on välja töötanud kunstnikud ja hariduseksperdid. Valmistatud toidupapist ja soja tindist, mis on ohutud väikelapse suhu sattumisel. Need pusled on kogunud mitmeid auhindu erinevatel rahvusvahelistel konkurssidel!

Kood: MD3012-1
Kood: MD3217
Kood: MD3200

🖍️ Esimesteks loomingulisteks sammudeks lapse jaoks pakume vahakriidid looduslikust mesilasvahast, mille disain on spetsiaalselt välja töötatud väikeste käte jaoks. Vahakriidid on erksate puhaste värvidega, tugevad, vastupidavad kukkumisele ja ei määri väikeste kunstnike käsi.

Kood: MD6220

🖌️ Pestavad markerid on mõeldud lastele, kes õpivad esimest korda pliiatsit käes hoidma. Komplektis on 36 värvitooni! Kolmnurkne disain on loodud selleks, et lapsed õpiksid pliiatsit õigesti hoidma, samas need on kergesti maha pestavad nahalt ja rõivastelt.

Kood: MD4167



✨ 3D-kleepsud pole lihtsalt tavalised kleepsud. See on stseenid lemmikmuinasjuttudest, mida elustab laps. Need kleepsud aitavad arendada lapse ruumilist mõtlemist ja loomingulist potentsiaali. Siin peab mõtlema, milline kleeps läheb alla ja milline ülespoole.

Kood: CT6359

💖 Kingige oma väikelapsele ohutud ja põnevad mängud, mis aitavad tal kasvada ja areneda!